Инициатива на Стефан Марков
info@sofiamojepoveche.org

Подаваме сигнали и предложения до инициативата СОФИЯ МОЖЕ ПОВЕЧЕ вече и чрез Whatsapp, Viber и FB messenger

Граждани ще могат да подават сигнали и предложения в „СОФИЯ МОЖЕ ПОВЕЧЕ” и чрез Viber и Whatsapp

Общинският съветник Стефан Марков информира в профила си във Facebook, че инициативата „СОФИЯ МОЖЕ ПОВЕЧЕ” вече ще приема сигнали от гражданите на София във всички социални мрежи. Досега тази услуга беше достъпна само за най-популярната социална мрежа Facebook, но от днес гражданите могат да подават сигнали или за задават въпросите и чрез социалните мрежи Viber и Whatsapp. Това ще се случва на 08776 SOFIA (0877676342).

„СОФИЯ МОЖЕ ПОВЕЧЕ” е инициатива, която има за цел да се провеждат ежемесечни градски срещи с жители във всички райони на София.

„До сега сме били в районите Витоша, Лозенец, Кремиковци, Люлин, Слатина и други, като продължаваме срещите с хората, защото това е най-важното нещо, а именно обратната връзка. За тези, които по една или друга причина не успяват да дойдат на тези срещи ще отворим линия за сигнали по фейсбук, имейл, вайбър, whatsapp.”, разказва Стефан Марков във официалния си профил във Facebook.

Припомняме, че именно чрез инициативата „СОФИЯ МОЖЕ ПОВЕЧЕ” вече бяха разрешени някои наболели проблеми, за които гражданите споделиха по време на срещите си с общинския съветник Стефан Марков. Един от последните примери за това стана предвиден за застрояване имот в столичния квартал „Изгрев“, който попадаше в обхвата на територия, предвидена за озеленяване. След среща с гражданите на квартала именно чрез инициативата „СОФИЯ МОЖЕ ПОВЕЧЕ”, общинският съветник Стефан Марков отправи исканията на живущите към райония кмет на кв. „Изгрев“ – Цветомир Жеков, за да може казусът окончателно да бъде разрешен в полза на гражданите на заседание на Столичния общински съвет, който постанови този имот да остане зелена площ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *